Læser forvaltningen ikke læserbreve?

Der er én bemærkning, jeg ofte hører:

Hvordan kan det være, at man ikke kan komme i kontakt med forvaltningen? Og hvis man skulle have held til det, kan man ikke bruge informationen til noget.

Der har i de sidste måneder været indtil flere læserbreve, der har gjort opmærksom på, at vore stier mange steder er i en elendig forfatning.

Specielt har mange fortalt, at stien fra Mergeltoften til Nivå Center er nærmest farlig for cykler, for borgere med kørestole og andre svage trafikanter.

Reaktionen fra forvaltningen er ikke-eksisterende. Borgerne véd, at der er afsat 500.000 kr. i 2013 til genopretning af stier.

Jeg vil gerne komme med den stilfærdige opfordring: at forvaltningen betragter læserbrevene som borgernes råb om at blive hørt, og at forvaltningen i dette tilfælde fortæller borgerne, hvilke stier der har første prioritet i 2013, og hvornår disse vil blive repareret.

I skrivende stund er det september – pengene har været bevilget for længst, og vi får snart (efter kalenderen) både regn, slud og nedfaldne blade, som ikke gør forholdene på vore stier bedre, snarere tværtimod.

Derfor, kære forvaltning: fortæl os noget, vi kan bruge til noget, så borgerne også har noget at glæde sig til, og – som en ikke uvæsentlig tillægsgevinst – vi kan være sikre på, at borgerne ikke kommer til skade på stierne.

Med venlig hilsen

Grethe Troensegaard

Næstformand

Dansk Fodgænger Forbund

{fcomments on}