I Lars Løkke Rasmussens regeringstid formåede en VK-regering, at formøble et historisk stort overskud på statsfinanserne til et historisk stort underskud. Da den nuværende regering kom til, led Danmark af økonomisk åndenød, som det også var tilfældet da Nyrup i 90´erne skulle rette op efter manges års borgerligt styre.

Her i kommunen er vi også ved at rette op på økonomien, efter mange års liberalt styre. Vi er gået fra truslen om statslig administration, til en solid og sikker økonomi. Senest med et budget som V også stemte for.

Men alligevel finder visse V-kandidater det nødvendigt, at postulere at kommunen er på økonomisk slingrekurs. Det er jo ellers en disciplin V normalt gør sig godt i. Her i kommunen valgte V sidste år, at skride fra budgetforhandlingerne. Årsagen var, at V gerne ville bruge langt flere penge, end der var råd til.

Skattelettelser skulle finansieres via et mindre råderum, som uvægerligt påvirker afdragsperioden på gælden. Det var sidste år. Nu er budskabet, at gælden ikke nedbringes hurtigt nok. Der kan man snakke om slingrekurs, og det er vist ikke den medicin vores kommune har brug for. Der er brug for en fast hånd, ikke Venstrehåndsarbejde.

Rasmus Østrup Møller

Kandidat (A)

Formand for Socialdemokraterne i Fredensborg

{fcomments on}