Det konservative Folkeparti glæder sig over, at LA har præcis det samme mål som os med at sænke grundskylden.

 

De automatiske værdistigninger på ejendomme, som hvert år udløser stadig mere grundskyld, er urimelig, da de ikke modsvares af samme stigninger på markedet.

 

Disse stigninger rammer især førstegangskøbere, pensionister og arbejdsløse, hvis økonomi i forvejen er stram. Der kunne imidlertid ikke denne gang skabes flertal for en grundskyldssænkning.

 

Det Konservative Folkeparti glæder sig meget over forliget og enigheden. Den korte fortælling for os er, at der er enighed om at koble det hårde med det bløde.

 

 

Vi får alle en lille lempelse af personskatten, en sænkning af dækningsafgiften og en fuldstændig fjernelse af byggesagsgebyrer på enfamiliehuse. Dernæst glæder Det Konservative Folkeparti sig meget over alt det, der ikke umiddelbart er i LA’s synsfelt: Forligets bløde sider. Vi finder det fantastisk, at kulturen får et løft, og at der investeres ret omfattende i fritidsfaciliteter.

 

 

Kunstgræsbaner, idrætscenter, gymnastikkens hus og byens hus. Derudover bliver normeringerne bedre på 0-5 års området, så far og mor trygt kan tage på arbejde. Sammenkoblingen af det hårde og det bløde er det helt rigtige set med vores øjne. Det vil få flere til at flytte sammen med os, og det trænger vi sandelig til.

 

 

LA ligner på mange måder Fremskridtpartiet i gamle dage. De talte for lavere skat i alle de 28 år, som de sad i tinget.

 

Det fik deres vælgere absolut intet ud af. Det Konservative Folkeparti derimod er borgerlige stemmer, der arbejder.

 

Vi har høje mål om lavere skat og har sagt det længe. I arbejdstøjet er vi realistiske. Det har givet vores vælgere større og mindre skattelettelser, både da vi sad i regering, og i kommunerne, men altid ansvarlige og realistiske.    

 

Af: Thomas von Jessen, byrådsmedlem (K)

  {fcomments on}