På en række vælgermøder i Fredensborg Kommune har der fra det blå valgforbund, der blandt andet rummer Liberal Alliance, Nye Borgerlige og Venstre, været høje røster om, at Fredensborg Kommune skal spare 300 mio. om året. De blå, især Nye Borgerlige, bruger beregninger fra Tænketanken Cepos og sammenligner storkommunen Vejles drift med vores kommunes.

Det virker fuldstændig urealistisk, at spare så mange penge årligt. Det er en bombe under den kommunale service til borgerne og det vil betyde fyringer af 600 medarbejdere, hovedsageligt på skoler, vuggestuer, børnehaver, plejecentre, handicappleje, hjemmepleje og administration. Så husk når du sætter dit kryds på stemmesedlen, at en stemme på partier i blå blok er en stemme på Nye Borgerlige.

Socialdemokratiet går til valg på at øge servicen, der er brug for flere ansatte i kernevelfærden for børn, unge, borgere med handicap og ældre. Samtidig er vi også meget tilfredse med de over 3.000 medarbejdere, der hver eneste dag yder god service til borgerne. Medarbejderne fortjener skulderklap, tak og tryghed, ikke en fyreseddel og usikkerhed om en blå fremtid. Hold fast i det sikre.

 

Af Socialdemokraten Per Frost Henriksen (A),
Byrådsmedlem, Formand for Børne- og Skoleudvalget