Midt i en valgkamp hvor politikere konkurrerer om at opfinde helt nye individuelle prestigeprojekter som kunstige skianlæg, dyr arkitekttegnet svømmehal midt på stranden, og byggeri på Humlebæk Syds grønne områder, så savner jeg i stedet fokus på at fastholde naturen her.


Vi skal stoppe op nu, sikre sammenhæng, og lave en bedre plan for at sikre at Fredensborg Kommune fortsat er en Kommune hvor man bor med naturen som nabo. Flere store nye byggeprojekter rundt om i Fredensborg Kommune vidner lige nu om, at vi i fremtiden godt kan være meget smartere når vi planlægger udviklingen af vores byer! Planerne for vores byer skal simpelthen afspejle, at vi også i fremtiden vil have naturen som et kendetegn. Det har mange af de nyere byggeprojekter slet ikke taget højde for.


Vi skal selvfølgelig sikre innovativ og relevant udvikling af vores byer – Men samtidig med at vi skal arbejde for at udvikle kommunen i respekt for den omkringliggende natur. Naturområder skal respekteres i byggeplaner, og i stedet tænkes ind som en styrke i byudviklingsplanerne. Det er smartere byplanlægning. Kæmpe byggerier i naturen må ikke ske igen. Naturen skal være vores tiltrækkende kendetegn her i kommunen.

 

Heidi Boss Nyby,
Konservativ Byrådskandidat