Vidste du at i mange år har Fredensborg Kommune ligget i den allernederste del i Dansk Industris undersøgelse af det lokale erhvervsklima! Erhvervsfokus har længe været fraværende i kommunens strategi. 

Kommunen har været alt for langt væk fra erhvervslivet. Det skal vi simpelthen ændre. For Fredensborg Kommune skal blive en mere attraktiv kommune for erhvervslivet. Vi skal kunne tiltrække og fastholde flere virksomheder i vækst. Hvorfor? For at skabe flere nye lokale arbejdspladser. Fredensborg Kommune skal ikke bare være et rigtig godt sted at bo - Det skal også være et rigtig godt sted at arbejde. 


Et spændende job, hvor det kan betale sig at arbejde, er en vigtig faktor for et godt liv. Vi skal derfor sørge for en ny åbenhed overfor, at de lokale virksomheder faktisk har så gode vilkår, og at det er attraktivt for virksomheder at placere sig lige netop her i Fredensborg Kommune.


Kunne Fredensborg Kommune endda tiltrække nogle af fremtidens unge iværksættere fra storbyerne, og lokke dem til at slå sig ned her? Ja – En Realdanias undersøgelse viste nemlig for nyligt en stigning blandt 25-39-årige, som drømmer om at flytte ud af byen for at skabe et sammenhængende liv i grønne omgivelser.

MEN det kræver at vi også tør investere i en målrettet indsats for iværksættere her. Vi skal tæt på erhvervslivet igen. OG vi skal sikre ny fokus på innovation og iværksætteri her for at få fremtidens virksomheder til at opstå og blive her i kommunen. Ellers er vi simpelthen ikke attraktive nok.

 

Heidi Boss Nyby,
Konservativ Byrådskandidat i Fredensborg Kommune