Hjælp Faeza fra Nivå og andre unge, der snart vil blive sendt i livsfare til Syrien! 

Som formanden for Flygtningevenner i Fredensborg, Niels Erik Hougaard, for nyligt udtalte til FAA, er han rasende over, at unge mennesker i disse uger får frataget deres opholdstilladelse, og skal sendes hjem til Syrien, hvor tortur, fængsling og andre umenneskelige forhold kan vente hjemsendte flygtninge. 

Jeg er også vred. FN betragter ikke Syrien som et sikkert land at vende hjem til på nuværende tidspunkt.

Derfor er SF stærkt modstander af den umenneskelige lovgivning, som S-Regeringen sammen med et blåt flertal i Folketinget står bag. 

Onsdag den 19. maj har Mellemfolkeligt Samvirke, Amnesti International m.fl. kaldt til demonstration i flere store byer, også i København på Rådhuspladsen kl. 16.30. 

Jeg opfordrer til, at vi i Nivå, Humlebæk, Kokkedal og Fredensborg samles til modstand mod, at Faeza fra Nivå og alle de andre unge syrere sendes til Syrien! Under 2. verdenskrig passede mange danske modstandsfolk på jøderne. Nu skal vi passe på de syriske flygtninge og deres familier. 

Deltag i demonstrationen i København eller del din kritik på Face Book fx med teksten: "Beskyt syrerne i Danmark - Syrien er ikke sikkert", så presset på Regeringen og Folketingsflertallet øges.

 

Hanne Berg, SF
Solvej 14
2990 Nivå