I Socialdemokratiet har vi ikke kunnet undgå at lægge mærke til, at mange borgere føler, at de ikke har været en del af processen omkring planerne for Fredensborg Grønne Slotsby.

Mange føler, at processen har været for lukket, og så nytter det ikke noget, at man kan fremvise dokumentation for, at borgere har været på de sociale medier og set varslet om borgermøde samt andre beviser for borgerinddragelse.

Når alt kommer til alt, må et vigtigt projekt som planerne for bymidten i Fredensborg nyde den størst mulige inddragelse og bevågenhed fra borgernes side. Der er simpelthen for meget på spil, og derfor var vi glade for, at Plan-, Miljø- og Klimaudvalgets medlemmer bakkede op om vores forslag om at holde et såkaldt tematiseret borgermøde om planerne for Fredensborg, der efterfølgende har skabt så megen røre, efterhånden som oplysningerne er nå ud til samme borgere.

Vi vil selvfølgelig gerne forny området, styrke handel og bymidte med respekt for områdets særpræg og traditioner, men det skal se i samarbejde med borgerne.

Hellere et borgermøde for meget end et for lidt – derfor ses vi til august!

Bo Hilsted, Carsten Nielsen og Ergin Özer
Medlemmer af Plan-, Miljø- og Klimaudvalget(S)