I Frederiksborg Amtsavis den 28. oktober kunne man læse overskriften, Farvel igen til Byens Hus?
Spørgsmålstegnet er desværre malplaceret. Når byrådsmedlem Per Frost Henriksen, under overskriften ”Egedal er Kokkedals kulturhus” tidligere i samme avis, ikke nævner Byens Hus med et eneste ord er det fordi det ikke eksisterer mere.

For få måneder siden var samme Egedal med på listen over kommunale ejendomme der kunne sælges. Det blev dog modificeret til, at Egedal ikke skulle sælges før Byens Hus kunne tages i brug. Sådan er politik så levende og interessant,- der sker hele tiden noget.


Vi er også blevet vant til at sluge nogle kameler, eller det der med fremmedord kaldes eufemismer eller new speak. Personligt ville jeg dog have sat pris på om Per Frost Henriksen, havde lagt en dæmper på sin begejstring for, at det centralt beliggende Byens Hus til 24 millioner nu erstattes af en tilbygning til 5 millioner.
Det er ok, at skifte mening, men enhver brugtbilhandler ved, at man skal passe på ikke, at oversælge et produkt. Køberen opdager måske, at her er da vist noget der ikke er helt i orden.

John Sylvester Sørens Alle 18 Humlebæk