Som vi kunne berette om i sidste weekend, er smittetallet i Fredensborg Kommune og i særdeleshed i Kokkedal i voldsomvækst. Siden er det kun gået en vej og desværre den forkerte. Det har bevirket at Fredensborg Kommune har landeets næst-højeste smittetal. Det sættes der nu ind for, og en stribe testambassadører har været og er fortsat ude og stemme dørklokker.

Styrelsen for Patientsikkerhed sender nu testambassadører til Kokkedal, der er hårdt ramt af Coronasmitte, for at få flere borgere til at lade sig teste.

Allerede i denne weekend bliver ”testambassadører” fra Styrelsen for Patientsikkerhed tydelige profiler i Egedalsvænge i Kokkedal. Iklædt synlige veste går de fra dør til dør med det klare mål at få endnu flere borgere til at lade sig teste og dermed banke coronasmitten ned.

”Vi er glade for, at Styrelsen for Patientsikkerhed understøtter den store indsats, som kommunen, boligselskaberne, de boligsociale indsatser, foreninger og en masse gode frivillige kræfter allerede yder. Smittetrykket er især højt i Egedalsvænge og det er derfor også her, at styrelsen i første omgang koncentrerer indsatsen”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen, og fortsætter:

”Vi skal banke smitten ned meget hurtigt, og jeg vil derfor de kommende dage afsøge alle muligheder for, at vi kan udvide både testmuligheder og smitteopsporingen, for dette er en situation, som vi på ingen måde vil acceptere udvikler sig yderligere i Fredensborg Kommune”.
Styrelsen for Patientsikkerheds medarbejdere stemmer dørklokker i Kokkedal lørdag den 6. marts i tidsrummet kl. 16 til 20 og søndag den 7. marts mellem kl. 10 og 16.

I Kokkedal er testcenteret i Egedalshallen – Holmegårdsvej 3 - åben alle ugens dage kl. 8-20. Ingen tidsbestilling – bare mød op.
http://www.fredensborg.dk/corona er der bl.a. yderligere information om, hvor det er muligt at lade sig teste – både kviktekst og PCR-test.