Det blev ganske kortvarigt at Fredensborg Kommune tilbød Corona-kviktest i samarbejde med Copenhagen Medicals på 4 lokale test steder. Tre af stederne nåede knap at åbne op før de er blevet lukket igen.

Fra den 1. marts er det kun muligt at få Corona-kviktest i Egedalshallen i Kokkedal.. Det betyder, at de tre centre i Nivå, Fredensborg og Humlebæk nu er lukket.

-Det er beklageligt, da vi ved, at mange har sat pris på de lokale testmuligheder. Ændringen sker som led i udrulningen af Region Hovedstadens nye teststrategi, skriver Fredensborg Kommune på deres hjemmeside.

Testcenteret i Egedalshallen - Holmegårdsvej 3, 2980 Kokkedal - åbner mandag den 1. marts kl. 12 og lukker kl. 20.

Alle dage herefter er der åbent kl. 8-20 – også lørdag og søndag.

Fredensborg Kommune havde ellers i mandag i denne uge udsendt en meddelelse om at man i løbet af ugen ville åbne test-steder i alle kommunens bysamfund. De skulle bruges af både borgere og kommunens ansatte. Borgmester Thomas Lykke Pedersen udtalte i den forbindelse at det var en super god løsning, hvor alle vores borgere allerede i denne uge ville få en nem og hurtig adgang til en test tæt på deres bopæl. Men det afløses nu af blot et sted i kommunen nemlig i Egedalshallen.