Fredensborg Kommune er blandt de 38 kommuner i landet, hvor der nu gennemføres en delvis nedlukning for at nedbringe antallet af coronasmittede. Regeringen har i dag udmeldt en række nye restriktioner for 38 af landets kommuner - herunder Fredensborg Kommune - for at bekæmpe coronasmitten.

"Det er en rigtig svær tid og vi er alle sammen godt og grundigt trætte af corona. Men det er helt afgørende, at vi får smitten ned inden jul, så vores sundhedsvæsen kan følge med. Så nu gælder det om, at vi hjælper hinanden og holder fast, indtil vi får vaccinen udbredt", siger borgmester Thomas Lykke Pedersen i en kommentar til de nye restriktioner, og fortsætter:

"Vi har jo prøvet at lukke ned før og ved, hvad vi hver især skal gøre - og hvad vi ikke bør gøre. Denne gang har vi også en særlig udfordring med vores store børn og unge, hvor smitten breder sig alt for hurtigt. Jeg vil derfor appellere til alle vores børn og unge - og deres forældre - om at tage restriktionerne alvorligt og ikke mødes i større grupper. Det kan man fx gøre ved at begrænse omgangskredsen til et minimum og bruge alle de digitale muligheder for at holde det sociale liv kørende - trods alt. På den måde kan vi alle bidrage til, at vi trygt kan gå julen i møde og nyde den sammen med vores kære", slutter borgmesteren.

På www.fredensborg.dk/corona kan du læse om de nye restriktioner og hvordan de påvirker dig som borger i kommunen.

Konkret betyder de nye restriktioner blandt andet, at alle skoleelever fra 5. klasse og op skal undervises hjemmefra de kommende uger, ligesom alle idræts- og kulturinstitutioner lukkes.

Der er pt. ikke ændringer med hensyn til besøg på kommunens plejehjem.

Fredensborg Rådhus er lukket på samme vis som i foråret, hvilket betyder, at der kun er åbent for kritiske ekspeditioner, læs mere herom på hjemmesiden under Tidsbestilling.