Elever fra 4. klasse på Nivå Skole udstiller tanker og følelser om Corona i keramik og tekster, et projekt der er mundet ud i en flot udstilling først på Nivå skole, men da forældre og offentlighed fortsat har meget begrænset adgang på skolen, er udstillingen nu rykket til Nivå Bibliotek.

Efter nedlukningen af skolerne, kom eleverne tilbage til en meget anden hverdag med en masse nye regler. For at få viden om Corona og hvorfor hygiejnen var så vigtig, arbejdede eleverne i et arbejdshæfte som gav dem viden om Covid-19. Arbejdet inkluderede også spørgsmål til følelserne i forbindelse med en noget anderledes tid.

Projektets formål var at lade eleverne udtrykke sig gennem kunst, fordi det er en anden måde at kommunikere på, og at inspirere andre til at udtrykke sig gennem kunst og bruge sin kreativitet. Hver klasse var selvfølgelig opdelt i klassegrupper og sad udenfor i den friske luft og arbejdede med deres projekt. Projektet er mundet ud i en flot udstilling først på Nivå skole, men da forældre og offentlighed fortsat har meget begrænset adgang på skolen, er udstillingen nu rykket til Nivå Bibliotek.

Der er både Cornonapartikler, håndsprit, håndsæbe, børn som holder afstand, dyr fra markedet hvor man formoder smitten startede, at se på udstillingen. Med til udstillingen er der også tekster fra eleverne med tanker bag deres figurer.

Udstillingen er at se på Nivå bibliotek indtil 11. december 2020