Nivaagaards Malerisamling genåbnede 26. maj, og meget på museet er heldigvis som før. Men for at give alle gæster den bedste sikkerhed og tryghed og sikre, at ingen kommer forgæves, vil man møde visse forandringer i forbindelse med museumsbesøget:

Kun adgang med forudbestilte billetter

– Billet skal købes på forhånd pga. begrænset adgang i afgrænsede tidsrum. Det er kun muligt at besøge museet med forudbestilt billet på nivaagaard.billetexpressen.dk. Dette gælder også for årskortholdere.

– Billetten giver op til 2 timers adgang til museets udstillinger, butik og cafe.

– Første ankomsttid i hverdage kl. 11 er forbeholdt seniorer.

– Tirsdage og torsdage er forbeholdt årskortholdere.

– Bliver man forhindret i at besøge museet med sin bestilte billet, er det vigtigt at melde afbud til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så man ikke optager pladsen for andre, der gerne vil besøge museet i en tid med begrænset adgang. I følge handelsbetingelserne refunderes billetten ikke.

På museet

– Der er ingen fast rute gennem udstillingerne – begrænset publikumsadgang sikrer mulighed for god afstand mellem de besøgende.

– Nem adgang til sprit-dispensere flere steder på museet. Ekstra rengøring sikrer høj hygiejnestandard på toiletter og udsatte flader.

– Alle gæster bedes holde afstand og vise hensyn. Man skal blive hjemme ved sygdomstegn – og af hensyn til andre besøgende vil gæster med symptomer blive bedt om at forlade museet og komme igen en anden gang.

– Butikken har åben, men pladsen er begrænset. Det er også muligt at handle på webshop: butik.nivaagaard.dk og afhente de købte varer på museet ifm. besøget.

– Betaling med kort eller mobilepay foretrækkes. Pga. coronasituationen undgås helst kontanter.

– Cafeen følger museets åbningstider og serverer lette anretninger og udvalgte drikkevarer, der kan nydes på terrassen og i parken. Færre borde indenfor end tidligere.