Arrangørerne bag den årlige jazz-begivenhed i Hillerød - Jazz i Rosenhaven, har besluttet at aflyse sommerens arrangementer. Det sker i kølvandet på hele situationen omkring Corona-virus og med baggrund i regeringens udmelding om at større begivenheder i sommeren skal aflyses.

Man har derfor annulleret de 10 koncerter for i år i Rosenhaven og har aftalt med orkestrene at de kommer tilbage næste år når sæsonen starter den 12 juni.

- Vi har også her meddelt sponsorerne at vi betaler deres sponsorbidrag tilbage – ubeskåret som Jazz i Rosenhaven´s bidrag til en betrængt handel. Foreløbig har 5 meldt tilbage at de er med igen til næste år, siger Stig Diechmann i en meddelelese til Jazzkanalen.

Hvis alt går vel, forventer arraangørerne at gennemføre en koncert den 23. oktober i Støberihallen i Hillerød med ”Jesse´s New Orleans Band” – et fremragende syv mandsband fra Stockholm, der begejstrer alle, og som holder af virkelig god traditionel jazz. ”Jesse’s New Orleans Band” er loyal over for den oprindelige musik, der bliver spillet i bandets egen fortolkning.