Elever fra 4. klasse på Nivå Skole udstiller tanker og følelser om Corona i keramik og tekster, et projekt der er mundet ud i en flot udstilling først på Nivå skole, men da forældre og offentlighed fortsat har meget begrænset adgang på skolen, er udstillingen nu rykket til Nivå Bibliotek.

Den kommende tid må beboerne på de syv plejehjem i kommunen og botilbuddet Lindegården kun få besøg indendørs af en snæver personkreds. Det sker for at undgå, at den generelle stigning i COVID-smitten i kommunen også rammer beboere og medarbejdere.

Så er rådhuset i Fredensborg Kommune igen klar til at servicere borgerne. På mandag den 15. juni slår de dørerne op fra klokken 8,30 - forudsat at du har bestilt tid.

Covid-19 har den seneste tid haft godt fat i Fredensborg Kommune og især folkeskolerne har været hårdt ram, hvor flere skoleklasser har været sendt hjem. Det har fået borgmester Thomas Lykke Pedersen til at sende et personligt brev ud til alle forældre med konkrete råd til store børn og ungen. Lad os stå sammen om at bringe smitten ned, skriver borgmesteren.

Fredensborg Bibliotekerne og Frivilligcenter Fredensborg inviterer til Samtalesaloner om hvad vi hver især har oplevet og lært af Corona-uger! Samtalesalonerne bliver uformelle og reflekterende samtaler om den mærkelige og forunderlige tid, vi befinder os i lige nu.

Fra torsdag den 29. oktober skal man være iført mundbind, når man kommer ind på biblioteket. Åbningstider og aktiviteter er uændrede. Da Fredensborg Bibliotekerne er et indendørs offentligt sted, skal besøgende – i overensstemmelse med regeringens nye retningslinjer for covid-19-smittebekæmpelse - fra den 29. oktober have mundbind eller visir på.

Nu kan man atter komme på biblioteket og lave en fotokopi eller tjekke sin e-mail. Halvanden uge efter at bibliotekerne fik lov til at åbne efter coronanedlukningen, har Kulturministeriet udsendt nye retningslinjer, som betyder en lille lettelse af restriktionerne.

Fra mandag den 2. november til og med søndag den 8. november – kommer Region Hovedstadens COVID-testenhed til Fredensborg, Humlebæk, Nivå og Kokkedal.

Da smittetrykket for coronavirussen fortsat falder, er det nu forsvarligt at give pårørende flere og bedre muligheder for at besøge beboere på kommunens plejecentre, gældende fra den 2. juni.

Fredensborg Skoles afdeling på Benediktevej har et tilfælde af Covid19, og derfor er 0.a hjemsendt, indtil der foreligger negative testsvar for elever og personale.

Nu kan man igen komme en tur ind i mørket og se film på det store lærred hos Humlebio. Torsdag den 28. maj åbner den lokale biograf efter Coronanedlukningen. Der spilles både film fra før nedlukningen samt de helt nye film. Torsdag den 4. juni er der premiere på Little Women.

På grund af det stigende smittetal og nye covid-19 restriktioner har Børnejazz Fredensborg og Madkollektivet, valgt at aflyse søndagens annoncerede koncert med Casper Mikkelsens dejlige jazzband.

Nivaagaards Malerisamling genåbnede 26. maj, og meget på museet er heldigvis som før. Men for at give alle gæster den bedste sikkerhed og tryghed og sikre, at ingen kommer forgæves, vil man møde visse forandringer i forbindelse med museumsbesøget:

En ansat på den private Per Gyrum skole i Nivå er konstateret smittet med coronavirus. Skolen har i samråd med Fredensborg Kommune vurderet, hvilke elever og ansatte, der kan betragtes som nære kontakter.