Ny Centerleder i Frivilligcenter Fredensborg bliver Peter Dybdal Søndergaard og han begynder i jobbet den 1. september 2017 og første store opgave blive afvikling af Frivillig Fredag. Han overtager stillingen efter Vera Wetlesen, der har valgt at gå på pension.

Mandag den 21. august har Humle Bio premiere på filmen Mit hjem i Hampstad som blandt andet har Diane Keaton i en af rollerne. Billetter til filmen kan bestilles på Humlebios hjemmeside.

Man kan møde kunstnerne Kirstine Roepstorff, Superflex, John Kørner og Tal R på Kunstmuseet Louisiana i Humlebæk onsdag den 30. august kl. 19.30 i forbindelse med Louisiana Lecture

Nivå Amatør Teater byder velkommen til efterårs sæsonen 2017 med 2 vildt morsomme lystspil og en festlig julekoncert: Erik Balling´s Lystspil "Nielsen" - Jul med Peter Vesth og venner - Henning Lindberg´s "GLÆDELIG JUL, FRU.MØLLER".

De 16 messingblæsere i byens eget Fredensborg Brass Ensemble med dirigenten Henrik Madsen i spidsen er allerede gået i gang med at indøve de musikstykker, ensemblet skal spille til efterårets og vinterens koncerter.

Så er der allerede gået to måneder siden årets Nivå musikfestival blev gennemført. Igen i år med godt vejr og en masse glade mennesker. En stor tak til jer der dukkede op og var med til at gøre denne festival til en god dag og en særlig tak til jer, der var med til at stille op, tage en tørn i baren eller infoboden samt rydde op.

Der er lagt op til en mangfoldig og spændende sæson, når Louisiana begynder efterårets Billedskole tirsdag den 5. september – og ugen frem – for børn og unge mellem 4 og 15 år på hold inddelt efter alder. De yngste er velkomne til at tage en voksen med. Billedskolen har fokus på udstillingerne med Tal R, Marina Abramović og Rineke Dijkstra.

Fredensborg Brass Ensemble byder på et bredt udsnit af nye og gamle toner, søndag den 13.august 2017 kl. 15.00 på Egedal, Egedalsvej 2 i Kokkedal.

Du kan komme med Børnefilmklubben Humlebien på bustur til cirkussjov. Tirsdag den 1. august tager vi til Cirkusmuseet i Avedørelejren. Turen er for børn fra 6 år og deres voksne og vi kører kl. 9.30 fra Humlebæk Station vest. Vi er hjemme igen ca. kl.15.

Retro-cabaret med søde sange fra 1957 og syrlige drops fra 2017! Tag med tilbage til 50’erne og få et genhør med gamle hits, der lokker smilet frem og gør minusdage til plusdage!

Humlebæk Kunstforening holder i år efterårsudstilling på Humlebæk Bibliotek fra 30. september til 13. oktober 2017. Både medlemmer og ikke-medlemmer kan få lov at udstille.

Fredag den 30. juni var rådhuset ramme om et festligt venskabsbybesøg fra Sudbury i England i anledning af 10 års jubilæet for venskabsbysamarbejdet mellem de to kommuner. I alt var der 56 gæster, heraf 18 fra Sudbury.

Fredensborg Byfest er ved at tage form. De sidste justeringer i forhold til programmet er kommet på plads, så alle er klar til lørdag d. 24. juni hvor der er gang i gågaden fra kl. 12.00-21.00. Kom med hele familien og vær med til en festlig eftermiddag og aften i Fredensborg Centrum på Store Torv.