Lørdag den 30. september klokken. 1100 – 1300 er der fernisering på kunstforeningens efterårsudstilling på Humlebæk Bibliotek. Efterårsudstillingen er Humlebæk Kunstforenings tilbud til de mange dygtige kunstnere blandt medlemmerne og andre kunstnere i nærområdet. 

Mange kender den norske forfatter Knut Hamsun og har sikkert også set den fremragende filmatisering af romanen SULT fra 1966 med skuespilleren Per Oscarsson. Den 3.oktober kl. 15.00 kan man på Humlebæk Bibliotek høre Verner Hansen fortælle om Knut Hamsun og om hans mesterværk SULT.

Fredag 29. september 2017 kl. 19,30 er der igen jazz i Fredensborg Jazzklub.

Billetsalget i Fredensborg Boghandel - Jernbanegade 9A - Telefon 48 48 01 73 er i fuld gang.

Fredensborg Jazzklub har ændret lidt på tiderne, således at dørene åbnes kl. 17,30 og menuen (se nedenfor) serveres kl. 18,00.

Der er jazzmusik og dans i tidsrummet 19,30 - 22,30.

Ved det store Fredensborg Slotsmarked der løb af stablen lørdag på gågaden i Fredensborg, fik Radio Humleborgs reporter Kurt Kammersgaard et interview med Edith Wenzel fra Fredensborg Falkonergård, der fortæller og fremviser falke. Se interviewet her.

Lørdag var Fredensborg Slotsmarked 2017 velbesøgt og gæsterne fik blandt andet lejlighed til at høre livemusik med den lokale sanger Morty. Ved den lejlighed fik Radio Humleborg et interview med det lokale stjernefrø, som netop har udsendt sin debut single.

Du kan møde forfatteren Martin Jensen og høre om hans forfatterskab på Humlebæk Bibliotek. Forfatteren Martin Jensen, der har skrevet mange romaner – historiske såvel som samtidsromaner - gæster Humlebæk Bibliotek tirsdag den 19. september klokken 19.00 – 21.00 for at fortælle om sit forfatterskab.

Country Roots spiller op til en festlig aften lørdag den 9. september 2017 på Egedal, Egedalsvej 2, i Kokkedal. De spiller Country/Western musik formiddabelt. De fem musikere har alle rødder i den amerikanske countrymusik, når den er allerbedst.

Ved to samtalesaloner -  på henholdsvis Fredensborg rådhus i Kokkedal og Humlebæk Bibliotek -  i september kan unge som ældre komme og dele deres minder om barndommen og om sommeren. Fredensborg Arkiverne som står for arrangementerne sammen med bibliotekerne.

Kan man lide at sejle, og kan man lide litteratur, så skal man tage med til Fredensborg Biblioteks arrangement ”Litteratur på vandet” søndag den 10. september kl. 14.30-16.00.

I samarbejde med Fredensborg kommune arrangere Fredtoftens Venner koncerter på Fredtoften lørdag den 26. august og søndag den 27. august i programmet bydes der blandt andet på lørdags rock med  DÚNÉ og nostalgi søndag med Peter Belli og pigerne fra Tøsedrengene.

Fiskerlejet Sletten Havns Venner byder velkommen til gratis sildebord kl. 12.00 sponsereret af Sletten Fiskehus, hertil kan man købe kold fadøl og snaps. Til støtte for havne- feststemningen vil der være levende musik under hele sildespisningen.

Er dansk dit andetsprog, og savner du et sted, hvor du sammen med andre kan øve dig i at tale dansk i trygge rammer, så er læseklubben for etniske kvinder på Nivå Bibliotek måske lige noget for dig. Fra tirsdag den 29. august kl. 13.00 og hver anden tirsdag fremadrettet er der læseklub for etniske kvinder på Nivå Bibliotek.

Nu er der en fantastisk chance for at være med til en helt ny start. Nivå Musiklaugs Kor får nemlig ny dirigent fra september og derfor åbnes for tilgang af nye medlemmer.