Fredensborg Brass Ensemble byder på et bredt udsnit af nye og gamle toner, søndag den 13.august 2017 kl. 15.00 på Egedal, Egedalsvej 2 i Kokkedal.

Tag med Foreningen Norden til Borgcenteret i Vordingborg onsdag den 9. august kl. 8.30-16.30. Busturen er for børn fra 4 år og deres voksne og er en del af Fredensborg Kommunens sommerferieaktiviteter.

Du kan komme med Børnefilmklubben Humlebien på bustur til cirkussjov. Tirsdag den 1. august tager vi til Cirkusmuseet i Avedørelejren. Turen er for børn fra 6 år og deres voksne og vi kører kl. 9.30 fra Humlebæk Station vest. Vi er hjemme igen ca. kl.15.

Retro-cabaret med søde sange fra 1957 og syrlige drops fra 2017! Tag med tilbage til 50’erne og få et genhør med gamle hits, der lokker smilet frem og gør minusdage til plusdage!

Humlebæk Kunstforening holder i år efterårsudstilling på Humlebæk Bibliotek fra 30. september til 13. oktober 2017. Både medlemmer og ikke-medlemmer kan få lov at udstille.

Fredag den 30. juni var rådhuset ramme om et festligt venskabsbybesøg fra Sudbury i England i anledning af 10 års jubilæet for venskabsbysamarbejdet mellem de to kommuner. I alt var der 56 gæster, heraf 18 fra Sudbury.

Fredensborg Byfest er ved at tage form. De sidste justeringer i forhold til programmet er kommet på plads, så alle er klar til lørdag d. 24. juni hvor der er gang i gågaden fra kl. 12.00-21.00. Kom med hele familien og vær med til en festlig eftermiddag og aften i Fredensborg Centrum på Store Torv.

Art-Now er en ny kunstnersammenslutning bestående af kunstnerne: Annelise Jarvis Hansen, Bodil Örs, Catharina Nordlindh, Jan Borst, Kirsten Work Rasmussen, Lis Engel, Ole Fogh Kirkeby, Tim Juel-Jacobsen. De udstiller på Humlebæk Bibliotek fra 17. juni til 29. juni 2017

Langstrup Mose er Fredensborgs åndehul for dyr og fugle – og for mere end 2.000 mennesker, som dér uddanner sig og dyrker deres fritids- og friluftinteresser. På Fandens Fødselsdag – den 11. juni – kl. 10,15 byder borgmester Thomas Lykke Pedersen på alle Mose-klubbernes vegne velkommen til en åbent-hus-dag, der er Mosens største traditionelle brag af en fest.

I samarbejde med Fredensborg kommune arrangere Fredtoftens Venner koncerter på Fredtoften lørdag den 26. august og søndag den 27. august i programmet bydes der blandt andet på lørdags rock med  DÚNÉ og nostalgi søndag med Peter Belli og pigerne fra Tøsedrengene.

Det var en stor glæde for Kulturelt Samråd, at man også i år kunne uddele en Inte-grationspris her i Fredensborg Kommune. Integrationsprisen, som foruden æren er på 10.000 kr. er doneret af COLOPLAS AS.

Den 20. maj kan man i Rådhuskælderen på Fredensborg Rådhus
opleve de dygtige elever fra Fredensborg Musikskole til den årlige forårskoncert.

Den 30. maj kl. 19 kan man i Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio opleve elever fra Fredensborg Musikskoles Talentskole afslutte året med en stor koncert.